X

Vi välkomnar Camilla Jidling – vår nya QA Manager

Scandinavian Biopharma fortsätter att expandera och förstärker sin kvalitetsorganisation. Sedan början av sommaren har Camilla Jidling anställts som ny Quality Assurance Manager.

Camilla kommer närmast från OxThera där hon som Senior QA/QC manager bl a samordnade företagets analytiska verksamhet, ansvarade för stabilitetsstudier och analysmetodöverföringar samt även ansvarade för implementeringen av företagets elektroniska dokumentationssystem och utvecklingen av organisationens kvalitetssystem. Innan dess arbetade Camilla som QA på Cobra Biologics och hon har även en bakgrund som laboratorieingenjör på Crucell och Sobi.

– Det känns mycket spännande att vara en del i teamet som ska ta fram världens första vaccin mot ETEC-diarré. Jag hoppas att min tidigare erfarenhet av vilka kvalitetskrav som gäller för kliniska studier kan bidra till att ytterligare utveckla Scandinavian Biopharmas kvalitetssystem, säger Camilla Jidling.

– Camillas gedigna branscherfarenhet från kvalitetsarbete passar Scandinavian Biopharma perfekt och hon är ett mycket värdefullt tillskott när vi fortsätter vår tillväxtresa, säger Björn Sjöstrand, CEO Scandinavian Biopharma.

Camilla Jidling, Quality Assurance Manager på Scandinavian Biopharma

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.