X

Vi välkomnar Tomas Danielsson som Senior Project Manager Manufacturing på Scandinavian Biopharma

Trots coronapandemin med alla dess utmaningar fortsätter vi att växa och inleder även detta år med att välkomna nya kollegor. Vi förstärker nu ytterligare inom tillverkningen och är glada att välkomna Tomas Danielsson som ny Senior Project Manager. Tomas har mer än 20 års erfarenhet från produktion av läkemedel.

Tomas kommer närmast från en konsulttjänst på Knightec där han hade olika uppdrag på AstraZeneca. Där ledde han bland annat ett investeringsprojekt avseende ett nytt QC-lab och kvalificerade en ny fill/finish-anläggning, det sista steget i produktion när vialer eller sprutor fylls och förpackas. Innan dess arbetade Tomas som Project Manager på APL och Apoteket. Tomas har en examen som civilingenjör i kemiteknik, med inriktning mot läkemedelsteknik, från KTH.

– Att bli en del av detta professionella och entreprenöriella team ska bli väldigt spännande. Med min tidigare erfarenhet av läkemedelstillverkning hoppas jag kunna bidra i utvecklingen att få fram ett ETEC vaccin som kan fylla det stora medicinska behov som finns framför allt hos barn i låg- och medelinkomstländer och resenärer, säger Tomas Danielsson.

– Jag är väldigt glad att välkomna Tomas till Scandinavian Biopharma. Hans långa erfarenhet av biologisk tillverkning passar perfekt för den fas Scandinavian Biopharma nu är i, säger Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.