X

Christine Hägglund blir ny VP CMC Development hos Scandinavian Biopharma

Scandinavian Biopharma är stolta över att välkomna Christine Hägglund till bolaget som VP CMC Development. Christine kommer att ta ansvar för att leda och utveckla bolagets CMC och analysverksamhet. Christine har disputerat inom Biokemi och har nästan 20 års erfarenhet inom läkemedelsutveckling för biologiska läkemedel. Närmast kommer hon från rollen som Director Analytical Science & Technology på Sobi.

Vi är väldigt glada över att Christine Hägglund ansluter till vårt team. Hennes gedigna erfarenhet och kompetens passar oss perfekt och hon kommer att vara en viktig pusselbit i bolagets framtida framgång, säger Björn Sjöstrand, VD för Scandinavian Biopharma.

”Jag ser förväntansfullt fram emot de utmaningar som detta snabbväxande bolag erbjuder. Det ska bli roligt att få leda och utveckla CMC och analysverksamheten tillsammans med mina erfarna medarbetare. Det känns väldigt motiverande att bli delaktig i framtagandet och utvecklingen av en unik vaccinkandidat i sen klinisk fas. Det här kan bli ett vaccin som verkligen kommer kunna göra global skillnad, särskilt för de yngre barnen i låg och medelinkomstländerna”, säger Christine Hägglund.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.