X

Ny CFO till Scandinavian Biopharma

Scandinavian Biopharma fortsätter att förstärka sin organisation. I slutet av februari tillträdde Peter Liss befattningen som Scandinavian Biopharmas Chief Financial Officer (CFO), och han kommer också att ansvara för Business Development. Peter har många års erfarenhet som CFO. Närmast kommer Peter från vaccinbolaget Valneva Sweden, där han varit VD och CFO sedan år 2005. Peter har också arbetat i liknande roller inom andra branscher bl a Anoto, Kinnevik, IBM och Toolex.

”Vi är väldigt glada att Peter blir en del av Scandinavian Biopharma. Han har stor erfarenhet av ledande befattningar inom vår bransch och kommer att bli ett värdefullt tillskott när vi fortsätter expansionen av Scandinavian Biopharma”, säger Björn Sjöstrand, VD för Scandinavian Biopharma.

Scandinavian Biopharma är ett mycket spännande och snabbväxande bolag. Att kunna vara med på resan att driva både utvecklingen av ett nytt vaccin och vidareutveckla företagets distributionsverksamhet känns väldigt roligt. Den kombinationen är unik, säger Peter Liss, tillträdande CFO.

Peter Liss

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.