X

Scandinavian Biopharma välkomnar Dilek Merdol som ny chef för Quality Control (QC)

Scandinavian Biopharma fortsätter att expandera och har nu rekryterat Dilek Merdol som ny QC chef. Dilek har disputerat inom infektionsbiologi och har 20 års erfarenhet inom FoU och laboratorieverksamhet. Hon kommer närmast från en position som chef för Klinisk mikrobiologi på Karolinska Universitetslaboratoriet.

”Jag ser förväntansfullt fram emot de utmaningar som detta snabbväxande bolag erbjuder. Det ska bli kul att få leda och utveckla QC verksamheten tillsammans med mina erfarna medarbetare. Det känns som en fantastisk möjlighet att bli delaktig i framtagandet av ett vaccin som kan rädda hundratusentals liv i låg och medelinkomstländer och även göra skillnad för miljontals resenärer”, säger Dilek Merdol.

”Dilek kommer att tillföra värdefull kompetens och energi tack vare sin erfarenhet från laboratorieverksamhet och sitt intresse av att utveckla både verksamhet och medarbetare. Den nya heltidspositionen som QC chef passar prefekt för den utvecklingsfas vi nu befinner oss i”, säger Nils Carlin, forskningschef på Scandinavian Biopharma.

Dilek Merdol, QC chef Scandinavian Biopharma

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.