X

Välkommen Morgan Hjorth

Vi är glada att välkomna Morgan Hjorth till vårt team på Scandinavian Biopharma. Morgan tog nyligen examen från Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan med en kandidatexamen i biomedicin och en civilingenjörsexamen i medicinsk bioteknik.

– Tack vare framgångarna i framtagandet av diarrévaccinet ETVAX® fortsätter vi vår expansion och förstärker organisationen. Morgan kommer arbeta som laboratorieingenjör och ansvara för att planera, förbereda och praktisk utföra mikrobiologiska och kemiska analyser, säger Dilek Merdol QC chef på Scandinavian Biopharma.

– Det känns väldigt roligt att bli en del av Scandinavian Biopharma och att gå från den akademiska världen till bioteknikindustrin. Att få vara med och utveckla ett nytt banbrytande vaccin som kan spela en viktig roll i arbetet att förebygga diarrésjukdomar i världen känns väldigt spännande, säger Morgan Hjorth.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.