X

Scandinavian Biopharma rekryterar Madelene Franzén som Accounting Manager

Scandinavian Biopharma fortsätter att expandera och välkomnar nu Madelene Franzén som Accounting Manager. Madelene har tidigare varit auktoriserad redovisningskonsult och kommer att ansvara för Scandinavian Biopharmas redovisning.

Madelene kommer närmast från Björn Borg AB där hon arbetade som Senior Accountant, med redovisningsansvar för moderbolaget samt två av koncernens dotterbolag. Madelene har också varit auktoriserad redovisningskonsult för Wahlgrens redovisningsbyrå där hon var ansvarig för en mängd bolag i olika branscher.

– Jag ser förväntansfullt fram emot de utmaningar som detta snabbväxande bolag erbjuder. Jag kommer få jobba inom flera olika områden som berör redovisningen både nationellt och internationellt, säger Madelene Franzén.

– Jag är väldigt glad att välkomna Madelene till Scandinavian Biopharma. Madelenes breda kunskap inom löner, redovisning, bokslut och årsredovisning är precis det vi behöver när vi nu kommer att ha hand om alla delar internt, säger Peter Liss, CFO Scandinavian Biopharma.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.