X

Välkommen Aino Råberg som Drug Substance Lead Manufacturing på Scandinavian Biopharma

Scandinavian Biopharma forsätter att växa och välkomna nya kollegor. Nu förstärker vi ytterligare inom tillverkningen och är glada att välkomna Aino Råberg som vår Drug Substance Lead.

Aino har lång erfarenhet från produktion inom läkemedels- och Life Science industrin och kommer närmast från en konsulttjänst där hon hade olika uppdrag på Octapharma, SOBI och Novavax. Aino ledde där projekt inom både odling och rening, och arbetade med kvalificeringar, processutveckling och processvalideringar.

– Att få komma in i ett bolag som har en vaccinkandidat i sen klinisk fas känns väldigt spännande. Här kan jag verkligen få användning för alla mina tidigare erfarenheter. Att dessutom få bidra med kunskap i ett projekt som har möjligheten att göra skillnad på riktigt känns fantastiskt. Det här teamet brinner för att ta fram ett ETEC-vaccin för hela världen, säger Aino Råberg.

– Tillverkning av biologiska läkemedel är en unik och komplex process och att nu ha Aino i teamet är väldigt betydelsefullt för oss. Vi värdesätter högt hennes tidigare erfarenhet med rekombinanta proteiner, både från kommersiell produktion och produktion av vaccin i utvecklingsstadiet, säger Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma.


Aino Råberg, Drug Substance Lead Manufacturing på Scandinavian Biopharma

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.