X

Välkommen Maria Edlund som Drug Product Manufacturing Specialist på Scandinavian Biopharma

Scandinavian Biopharma fortsätter att växa och inleder även detta år med att välkomna nya kollegor. Vi förstärker nu ytterligare inom tillverkningen och är glada att välkomna Maria Edlund som vår Drug Product Specialist.

Maria har lång erfarenhet av läkemedelstillverkning från klinisk fas till kommersiell produktion. Närmast kommer Maria från en tjänst som Pharmaceutical Development Manager på Moberg Pharma AB. Innan dess arbetade hon med produktutveckling på ACO. Maria har en examen som civilingenjör i polymer teknologi från KTH.

– Tillverkning av biologiska läkemedel är en unik och komplex process och att få komma in i denna fas, med en vaccinkandidat i sen klinisk utvecklingsfas är väldigt spännande. På ett bolag som Scandinavian Biopharma bygger arbetet på ett nära samarbete mellan alla funktioner och det ger en unik känsla och överblick av hela produktflödet. Detta, i kombination med att bidra till att ta fram en produkt som verkligen kan göra skillnad på riktigt, är saker jag verkligen värdesätter högt, säger Maria Edlund.

– Jag är väldigt glad att välkomna Maria till Scandinavian Biopharma. Hennes långa erfarenhet av läkemedelstillverkning tillsammans med kontraktstillverkare är väldigt betydelsefullt för den fas Scandinavian Biopharma nu är i, säger Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.