X

Scandinavian Biopharma välkomnar Anna Sumic som Drug Substance och Drug Product Manufacturing Specialist

Scandinavian Biopharma fortsätter att stärka sin organisation inom tillverkning och är glada att välkomna Anna Sumic som sin nya DS & DP Manufacturing Specialist.

Anna är civilingenjör i kemi och kemiteknik från KTH och har 15 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin. Hon kom till Scandinavian Biopharma via AFRY, ett konsultföretag, där hon under de senaste 10 åren arbetat med flera projekt på Octapharma och AstraZeneca. Anna har lång erfarenhet av kvalificeringar, rengöringsvalidering, steriliseringsvalidering och processvalidering.

– Jag är väldigt glad över att vara en del av det växande Scandinavian Biopharma- teamet. Företaget har både en spännande produktportfölj och en vaccinkandidat i sen utvecklingsfas som kommer kunna ha enorm betydelse i människors liv. Jag är övertygad om att min tidigare erfarenhet kommer att stor betydelse för företaget utvecklingsprogram.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.