X

Scandinavian Biopharma lanserar ny grafisk profil

Vi har idag uppdaterat Scandinavian Biopharmas varumärkesplattform. Uppdateringen grundar sig i en företagsgemensam djupdykning i Scandinavian Biopharmas affärsmodell, kärnvärderingar och vision. Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.

Vi utvecklar det första vaccinet i världen som ska skydda både resenärer och endemiska populationer mot diarré orsakad av ETEC. Vi distribuerar ett brett sortiment av biologiska specialistläkemedel med fokus på vacciner och immunglobuliner. Vi är entreprenörer och experter inom global vaccinutveckling, tillverkning, registrering och marknadsföring av läkemedel. Vi drivs av en tydlig moralisk kompass samt ett etiskt ansvarstagande på en global spelplan.

Scandinavian Biopharma is launching an updated brand identity

På Scandinavian Biopharma anser vi att alla människor förtjänar en chans till ett hälsosamt liv fullt av möjligheter. Vi är övertygade om att god hälsa driver samhällen framåt vilket bidrar till viktiga sociala framsteg och tillväxt. I och med varumärkesuppdateringen har alla våra verksamheter samlats under ett gemensamt varumärke. Den nylanserade grafiska profilen är en del av vårt långsiktiga arbete att synliggöra Scandinavian Biopharma på den globala arenan.

”Det händer mycket hos oss just nu och vi hoppas att varumärkets nya grafiska design tydligare ska speglar vår framtidsvision och innovationskraft. Vi är ett biotechföretag med starkt självförtroende och anses av WHO vara världsledande inom utvecklingen av det första vaccinet mot ETEC. Med vår verksamhet gör vi skillnad på riktigt!”, säger Björn Sjöstrand, CEO Scandinavian Biopharma.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.