X

Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma, “Årets företagare i Solna 2018”

I konkurrens med 10 000 andra företagsledare blev Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma, idag korad till “Årets företagare i Solna” med motiveringen ”Årets företagare har, trots olyckskorparnas kraxande, lyckats med den extraordinära bedriften att generera vinst redan i uppstartsfasen och har dessutom ökat omsättningen kraftigt flera år i rad. Årets företagare vill genom sin verksamhet, och världsnyhet till produkt, både minimera risken för turister att missa upplevelser och samtidigt rädda liv i tredje världen. Modet att våga satsa, kombinerat med höga ambitioner och tydligt ledarskap i ett företag med goda referenser från andra sidan Atlanten, gör juryn övertygad om att årets företag i Solna kommer nå fortsatta framgångar framöver och göra bestående avtryck både i Sverige och globalt.

https://www.solna.se/naringsliv-och-arbete/nyheter-naringsliv-och-arbete/innovativa-vinnare-av-arets-foretagare-och-arets-unga-affarside/

På bilden nedan syns Årets företagare Björn Sjöstrand tillsammans med Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande, Niclas Herneteg (Företagarna) och Jan Marklund (Stockholms Handelskammare).

 

Björn Sjöstrand från Scandinavian Biopharma tar emot pris för Årets Företag i Solna av Pehr Granfalk (Kommunstyrelsens ordförande), Niclas Herneteg (Företagarna) och Jan Marklund (Handelskammaren).
Pehr Granfalk och Björn Sjöstrand

 

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.