X

Scandinavian Biopharma fortsätter att expandera och välkomnar Erika Söderström som Key Account Manager

Scandinavian Biopharma fortsätter att expandera och rekryterar Erika Söderström till den nya positionen Key Account Manager. Erika är utbildad sjuksköterska och har under de 20 senaste åren arbetat inom vaccin, läkemedels och medtech-industrin.

”Förra året fick vi utmärkelsen ”Gasellföretag” av Dagens Industri, DI. Detta innebär att vi tillhör de företag i Sverige som växer snabbast, är lönsamma och har sunda finanser. För att fortsätta den resan behöver vi förstärka vår organisation ytterligare. Det känns extra kul att välkomna Erika tillbaka till oss. Vi har under många år arbetat tillsammans och vi vet att hennes profil passar mycket väl in i vår organisation”, säger Björn Sjöstrand, VD på Scandinavian Biopharma.

Rollen som Key Account Manager är på Norden basis, med extra fokus på Sverige.

”Det känns fantastiskt att vara en del av detta spännande och växande företag som verkligen brinner för vacciner. Jag älskar att arbeta med vacciner. Det är en av människans absolut bästa uppfinningar och en av de största hälsoframgångarna i världshistorien”, säger Erika Söderström.

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.