X

Välkommen Sara Grahm som Director of Manufacturing på Scandinavian Biopharma

Scandinavian Biopharma fortsätter att förstärka organisationen inom tillverkning och är glada att välkomna Sara Grahm som vår nya Director of Manufacturing.

Sara, som har en examen som civilingenjör i kemi, har en lång och bred erfarenhet inom läkemedelsindustrin. Hon kommer närmast från Sobi (Swedish Orphan Biovitrum) där hon ledde strategiska projekt, ansvarade för PMO (projekt management office) och Operational Excellence inom tillverkningsorganisationen.  Innan dess var hon produktionschef på Recipharm och dessförinnan på AstraZeneca i roller inom produktion, supply chain, kvalitet och facility management.

– Det ska bli väldigt kul att ta över det övergripande tillverkningsansvaret för ETEC-vaccinkandidaten ETVAX®. Känslan och möjligheten att i stor utsträckning själv kunna påverka är väldigt stimulerande i ett bolag som Scandinavian Biopharma. I denna tjänst har jag även stor nytta av alla mina tidigare arbetserfarenheter och kan knyta ihop samtliga delar, säger Sara Grahm.

– Med sin bredd, i kombination med tidigare seniora ledande chefsbefattningar inom läkemedelstillverkning är Sara helt rätt person för att leda vårt tillverkningsteam. Vi är väldigt glad att ha Sara ombord på vår framtida resa, säger Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma.  

Arkiv

Press

Ta mig till MyNewsdesk

Vi är ett forskningsbaserat biotechföretag fast beslutna att hjälpa människor i hela världen till ett bättre och längre liv.